Det går bedre

  • 21.07.2017 - 10:55

God morgen.

Bloggen har blitt lite prioritert den siste tiden. Jeg har hatt så mye å tenke på, mye som skjer rundt meg og ikke minst- brukt tiden på å komme meg etter operasjonen.

I dag er det 2 uker siden jeg ble operert. Den siste uken har vært veldig opp å ned. Jeg har vært ganske uheldig så det ene problemet har ført til det andre! Men oi så glad jeg er i dag. Jeg har kommet meg veldig, og jeg er så spent på dagen i dag. Jeg skal få fjernet plaster og klips, og er veldig redd for hvordan magen min vil se ut etterpå. For jeg liker ikke så mye arr her og der, spesielt ikke da magen har en liten tiger glød etter to svangerskap! hihi

Det kommer mer. Har mye på hjerte.

Dag 4

  • 11.07.2017 - 11:46

God morgen.

Nå er jeg på dag fire, etter operasjonen.

I natt har jeg sovet godt og lenge. Jeg har klart meg uten så mye smertestillende og føler at jeg er meg selv litt mer. Det gjør godt og ikke ha så mye vondt hele tiden!

Nå krysser jeg alt for en fin tirsdag.

Jeg er så spent og kanskje jubler jeg litt for tidlig. Tiden vil vise!

Ha en nydelig dag!

Komplikasjoner under operasjonen

  • 10.07.2017 - 21:26

Operasjonen er ferdig. Jeg er lettet å så glad for det.

Selv om det ikke gikk helt på skinner og 100% som planlagt har jeg vært veldig heldig. Jeg bruker nok litt lengre tid på å komme meg en hva jeg ville gjort ellers. Formen er veldig opp å ned, og jeg har en lang uke foran meg. Mye kan skje, men sjansene er ikke så store heldigvis. Jeg krysser fingre og tær for at dette går bra.

Komplikasjoner og utfordringer kan være mange. Men jeg har kommet meg godt - og velger å tro at jeg kommer meg fort. Om en ukes tid tenker jeg at det går mye bedre! Selv om dagen i dag har vært lang og tung, er jeg positiv for fremtiden. Jeg tror dette kan være starten på noe nytt. En hverdag uten så mye vondt og litt bedre form!

Hipp Hurra Med Smerter

  • 10.07.2017 - 11:16

Gratulere med dagen, til meg selv.

Gårdagens feiring var perfekt. Hardt til en nyoperert kropp, og kanskje ble det litt for mye. Jeg var helt skutt når kvelden kom, men hadde ikke ventet noe annet. Godt selskap var det jeg trengte, men som kanskje kroppen ikke trengte. Selv om jeg var sliten og mye smerter ble det en veldig fin dag.

Formen i dag er bokstavelig talt dååårlig. Jeg har ligget med mye smerter i natt og er redd denne dagen ikke blir like god. Det ble kanskje litt for mye av det gode i går. Er jo bare på dag tre etter operasjon i dag, og kan ikke allerede nå forvente å være noe superhelt. Redd det vil ta litt lengre tid en det jeg håpet. Men tiden får vise!

Så. Gratulere med dagen, Stine. Hele 23år i dag!

Jeg bruker tiden i sengen og på sofaen. Så får jeg se etter vært. Vi blogges plutselig.

En lang natt, men god morgen

  • 09.07.2017 - 10:25

God morgen!

Her har natten vært lang. Jeg har hatt mye vondt men har sovet litt også. Var godt å komme hjem til egen seng! Nå gleder jeg meg til formen blir enda litt bedre så tilværelsen blir en helt annen. Jeg gleder meg til å ikke ha smerter og til å bli meg selv 100% igjen.

Jeg har fått en så fin blomsterbukett av bestemor og bestefar. Veldig vakker og betyr så mye!! Tusen takk.

Jeg har godt en kort spasertur i dag. Det kjennes på kroppen etterpå, men gjorde godt der å da. Spørs om jeg må vente enda litt lengre til den neste!

Ha en nydelig søndag. Jeg kommer tilbake med mer.

Smerter og operasjon

  • 08.07.2017 - 15:48

I går var dagen. Dagen hvor jeg ble operert.

Det var ikke noe særlig å være meg i går, men dagen i dag er mye bedre. Jeg har fått reise hjem i dag og det var veldig godt. Det hjalp litt på formen å få komme hjem. Heldigvis har vi mye god hjelp hjemme - da jeg ikke kan gjøre noen ting i nærmeste framtid.

Nå krysser jeg fingrene for en bedre tilværelse. Formen vil være redusert og ekkel i tiden fremover, men så vil jeg dag for dag merke bedring og endring med kroppen! Jeg gleder meg til en hverdag uten så mye smerter og sykdom.

Små gleder i hverdagen. Det skal så lite til. En melding, en liten oppmerksomhet, bare en tanke og kanskje en klem. Jeg er heldig som har så gode mennesker rundt meg.

Veldig takknemlig her jeg ligger. Sofaen og sengen er min trofaste venn de nærmeste dagene!

Snart min tur

  • 04.07.2017 - 18:36

Denne uken har vært så god, helt til i kveld. 

Nå har jeg vondt, veldig vondt.
Et nytt anfall er på tur, og det kjennes så godt. 

Men snart er det min tur. 
Telefonen jeg har ventet på, kom faktisk i går. 

Jeg skal operes. Det er snart min tur. Om bare noen få dager. 

Følelsen er grei, jeg gleder meg veldig til å bli ferdig med dette. 
Samtidig er jeg så redd og skeptisk til det som skal skje. Jeg gruver meg stort. 
 

 

 

 

Juli

  • 01.07.2017 - 11:19

Sommeren har kommet, og jeg jubler ikke...

Varmen er grusom og jeg liker meg ikke litt engang. De som kjenner meg vet at denne varmen og sol ikke er helt min greie. Ja - for de spøker faktisk om at jeg burde flyttet til Svalbard. I dag er jeg ganske enig, jeg skulle gjort mye for å få tatt en tur dit. En drøm jeg ønsker å oppfylle engang. Kanskje når jeg blir voksen";)"

Uansett. Måneden Juli. Den tyngste måneden i året med tanken på sommerværet, høy temperatur og mye sol. Jeg liker som sagt ikke sommer... Men det er ikke bare negativt med denne måneden altså. Juli betyr også ferie for mange. Snart har gutta ferie og det gleder vi oss til. Om litt fyller jeg år og da håper jeg det blir en fin dag med familie. (Innlegg kommer).

Storebror og lillebror.

Planene for sommeren er ikke 100% bestemt. Vi har mange tanker og planer. Så får vi se hva ferien har å by på.

Ønsker dere alle en riktig god sommer. Her er det enda en stund til gutta har ferie men det går fort.

Kos dere og ta vare på hverandre!

Stine

VelkommenStinebrodersen@hotmail.com

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits