Bambus Bamboline

 • 27.07.2017 - 12:00

Vi har funnet favoritten når det kommer til klær. 

Bamboline ♥ https://bamboline.no/

Hvem som er mest glad i Bamboline klærne kan diskuteres. Andrus elsker de, det samme gjør jeg. 

Kvaliteten er super og stoffet er av bambus, bare like myk som silke. Fargene holder seg godt og det gjør stoffet også! Tommel opp for Bambus. 

Andrusen stråler i Bamboline klærne. Hos han er motivet og luen en stor favoritt. Han bruker luen like mye inne som ute. Nekter rett å slett og ta av. 

Tro meg når jeg sier at med han er hodeplagg et problem, da han hater alt av lapper og sømmer. Denne luen liker han veldig godt! 

SAMSUNG CSC

Dette setter heter Skogens Konge. Vi er begge veldig glad i motivet. Jeg tenker at slike motiv faller godt i smak hos små barn, og her gjør det virkelig det. 

Fargene, motivet og kvaliteten gjør at vi elsker Bamboline klær. Vi har falt helt for det, og Andrus bruker det mye

SAMSUNG CSC

Ønsker du å ta en titt, besøk https://bamboline.no/

Jeg anbefaler Bamboline med hele mitt hjerte ♥ 

Vi er veldig fornøyd. 

Dette er ikke sponset klær, heller ikke betalt innlegg.
Kun gratis reklame, da vi elsker disse klærne og de fortjener litt fremsnakk. 

 

Det blir bedre, en gang

 • 25.07.2017 - 11:43

Tirsdag + legebeøsk = Saaant. 

Det skulle ikke stoppe her. Flere runder blir det. Jeg gruver meg. 

Jeg er så lei av legebesøk at jeg kvier meg bare av å gå inn på legekontoret.

Prøver å trøste meg med at noen har det bare litt sånn av og til. Det fins jo håp for fremtiden! 

Så langt har ikke endringene vært store. Jeg har mistet de store smertefulle anfallene. Tommel opp for det. 
Men i stede plages jeg med plager som er bundet opp under operasjonen jeg hadde i starten på denne måneden. 

Det skal gi seg, sier de. Det skulle ta to uker. På fredag har det gått tre . Jeg vet ikke helt hva jeg skal tenke og tro. 

 

Alt jeg kan gjøre er å vente som legene sier. Jeg krysser fingre for en bedre fremtid! Jeg kan leve sånn som dette, men jeg er skuffet. 
Forventningene til operasjonen var noe helt annet, da jeg aldri ble forklart noe av dette i forkant av operasjonen. 

Nå må jeg løpe. Legen neste. Håper sår og mage har kommet seg! 

Jeg skuffet han

 • 24.07.2017 - 17:12

Av og til blir det ikke som planlagt. 

På lørdag skulle jeg ta med Andrus på kino.

Vi skulle egentlig se Brannmann Sam - besøk fra verdensrommet. 

Men jeg glemte det. Det var helt borte for meg. Jeg kom på det to timer for sent. Filmen var allerede ferdig. Hva skulle jeg gjøre? Jeg følte meg som en dårlig mamma. Tenk å kunne glemme dette da. 

Heldigvis hadde jeg ikke fortalt Andrus om planene for lørdagen. Så for hans del gikk det greit. Han visste det jo ikke uansett.

Så var det meg da. Jeg følte faktisk at jeg sviktet han. For en dårlig mamma som kunne glemme noe sånt. Men jeg får gjøre det bedre neste gang! Det er vell ikke siste filmen han kan se på kino, og heller ikke verdens undergang da han ikke var klar over det. Men må innrømme at jeg ble sykt skuffet over meg selv.. Det må være lov. 

Bedre lykke neste gang, Stine!!! Kanskje ha påminnelse på - så det ikke blir glemt en gang til.

Sommer og strand

 • 24.07.2017 - 12:50

Åfjorden og Laksvatnet. 

I går var vi i Åfjorden hos min storebror med familie. Veldig koselig å ha noen av mine egne i nærheten - Jeg trives med den tanken. 

Vi tok turen opp til Laksvatnet alle sammen. Store og små koste seg. Været var fantastisk og vi prøvde oss på litt bading, selv om kun noen få tok en dukkert. 

Kameraet var med, og jeg tok en del bilder. Her er en liten titt. 


 

  

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Vi har kost oss godt. Kvalitetstid på en fantastisk pærle i Åfjorden. Jeg ble veldig imponert over denne plassen, og kan helt klart tenke meg å dra tilbake. En gang. 

Ønsker dere alle en riktig god mandag, og en fin uke! 

Små barn og små hus

 • 23.07.2017 - 11:00

Lilleputthammer Familiepark - Tommel opp for den parken. 

Den får virkelig terningkast - - - - - - Seks av oss. 

Gutta strålte fra vi gikk inn, til vi gikk ut. Vi som voksne syns også om denne parken. 

Det var en så positiv og spesiell stemning der inne. Små hus i alle kanter, tog som kjører gjennom byen mens de holder show med jevne mellomrom. Det var mye som gutta kunne gjøre, alene og/eller med følge av en forelder. Køene var korte og det gikk raskt unna. Det eneste vi har snakket om i ettertid er prisen, men vi får bare finne oss i at familieparkene i Norge er såpass dyre. Det er verdt det, så det får gå. Sommerferie bare en gang i året. 

For oss var dagens høydepunkt Vennebyen Show. Andrus elsket det, han sang og koste seg i 45 minutt. Helten er faktisk Elfie - og han digget å få være så tett på. Vi skal helt klart på Vennebyen show den dagen det kommer i nærheten av oss. 

Her kommer noen bilder fra dagen vår. 

  

Fornøyde barn, fornøyde foreldre... Vi er så glade for å få oppleve slike ting med kidsa, da det vises så godt på dem at de trives og liker seg. Da har vi som foreldre gjort en god jobb, parkene har gitt oss denne muligheten og vi som familie skaper minner for livet. Jeg er så takknemlig! 

Nå gleder vi oss till neste helg, da vi suser på vår siste familietur for denne sommeren. Enda flere minner og stunder, sammen med familie og venner. Vi gleder oss og teller ned dager! 

Nytt glis til familien

 • 22.07.2017 - 19:30

Her startet vi ferien med bil bytte.

Vi gikk fra en Ford Focus til Peugot. Ny brukt bil. 

Så langt er vi veldig fornøyd. Vi har brukt den på vår første bilferie sørover, og vi fikk plass i massevis.

Vi har nå gått fra fem seter, til en sju seter. Dette styrer vi som vi vil, etter behov. Det tar mindre en tre minutt å få frem to ekstra seter, og det trengs her i gården. Vi får så mye besøk fra Trondheim, som kommer med båten og da er det kjekt å kunne dra alle sammen for å hente. Vi kan finne på ting selv med besøk, og det har vi savnet. Så det er mye vi er fornøyd med! 

Jeg har ikke fått kjørt den så mye enda, da vi kjøpte den noen få dager før operasjonen. Så jeg er ikke helt sikker på hva jeg synes om å kjøre den. 

Gi meg litt tid med den, så skal jeg nok bli vandt til den jeg også.. 

Det er så absolutt ingen hemmelighet at jeg savner forden. 

Ferie og troll

 • 22.07.2017 - 10:30

Da har vi hatt ferie en god stund, og nærmer oss vår siste ferieuke sammen. 

Vi har fått gjort mye. Selv som nyoperert ble det en liten tur sørover i landet.
Jeg angret fort, da jeg egentlig burde holdt meg hjemme. Men en fin tur ble det, selv om det ble mye om og men. 

Det har rett og slett vært et eventyr for store og små. Vi har fått minner vi alltid vil ta med oss. Vi har fått tid alene, men også med familie og venner. 

Sommeren 2017 blir helt klart en tid vi vil huske. Mye positivt, selv med noen humper på veien! 

Jeg har tatt en del bilder i ferien. Her ser dere et lite utvalg av veldig mange. 
Først ut blir Lillehammer og Hunderfossen familiepark. Resten kommer. Hunderfossen Familiepark - en fantastisk park for småbarnsfamilier. Vi skal helt klart tilbake. 

Favoritten til Andrus var Leke huset, der brukte vi mye tid. (trykk på bildene under for å forstørre)

   Jeg lar bildene tale for seg. Dagen i hunderfossen var super, og gutten koste seg gløgg. Nå er det godt ferien nærmer seg slutten, jeg tror vi har godt av å få tilbake den vanlige hverdagen. Ingen tvil om at det blir vanskelig og følge alle rutiner når man er på reise med små barn. Men det får gå greit - det skjer ikke så ofte at det gjør noe. Litt friere tøyler har vell alle barn godt av! 

Vi har ikke bare vært i Hunderfossen, vi har gjort mer - følg med, det kommer mer feriebilder. 

Det går bedre

 • 21.07.2017 - 10:55

God morgen.

Bloggen har blitt lite prioritert den siste tiden. Jeg har hatt så mye å tenke på, mye som skjer rundt meg og ikke minst- brukt tiden på å komme meg etter operasjonen.

I dag er det 2 uker siden jeg ble operert. Den siste uken har vært veldig opp å ned. Jeg har vært ganske uheldig så det ene problemet har ført til det andre! Men oi så glad jeg er i dag. Jeg har kommet meg veldig, og jeg er så spent på dagen i dag. Jeg skal få fjernet plaster og klips, og er veldig redd for hvordan magen min vil se ut etterpå. For jeg liker ikke så mye arr her og der, spesielt ikke da magen har en liten tiger glød etter to svangerskap! hihi

Det kommer mer. Har mye på hjerte.

Komplikasjoner under operasjonen

 • 10.07.2017 - 21:26

Operasjonen er ferdig. Jeg er lettet å så glad for det.

Selv om det ikke gikk helt på skinner og 100% som planlagt har jeg vært veldig heldig. Jeg bruker nok litt lengre tid på å komme meg en hva jeg ville gjort ellers. Formen er veldig opp å ned, og jeg har en lang uke foran meg. Mye kan skje, men sjansene er ikke så store heldigvis. Jeg krysser fingre og tær for at dette går bra.

Komplikasjoner og utfordringer kan være mange. Men jeg har kommet meg godt - og velger å tro at jeg kommer meg fort. Om en ukes tid tenker jeg at det går mye bedre! Selv om dagen i dag har vært lang og tung, er jeg positiv for fremtiden. Jeg tror dette kan være starten på noe nytt. En hverdag uten så mye vondt og litt bedre form!

Hipp Hurra Med Smerter

 • 10.07.2017 - 11:16

Gratulere med dagen, til meg selv.

Gårdagens feiring var perfekt. Hardt til en nyoperert kropp, og kanskje ble det litt for mye. Jeg var helt skutt når kvelden kom, men hadde ikke ventet noe annet. Godt selskap var det jeg trengte, men som kanskje kroppen ikke trengte. Selv om jeg var sliten og mye smerter ble det en veldig fin dag.

Formen i dag er bokstavelig talt dååårlig. Jeg har ligget med mye smerter i natt og er redd denne dagen ikke blir like god. Det ble kanskje litt for mye av det gode i går. Er jo bare på dag tre etter operasjon i dag, og kan ikke allerede nå forvente å være noe superhelt. Redd det vil ta litt lengre tid en det jeg håpet. Men tiden får vise!

Så. Gratulere med dagen, Stine. Hele 23år i dag!

Jeg bruker tiden i sengen og på sofaen. Så får jeg se etter vært. Vi blogges plutselig.

En lang natt, men god morgen

 • 09.07.2017 - 10:25

God morgen!

Her har natten vært lang. Jeg har hatt mye vondt men har sovet litt også. Var godt å komme hjem til egen seng! Nå gleder jeg meg til formen blir enda litt bedre så tilværelsen blir en helt annen. Jeg gleder meg til å ikke ha smerter og til å bli meg selv 100% igjen.

Jeg har fått en så fin blomsterbukett av bestemor og bestefar. Veldig vakker og betyr så mye!! Tusen takk.

Jeg har godt en kort spasertur i dag. Det kjennes på kroppen etterpå, men gjorde godt der å da. Spørs om jeg må vente enda litt lengre til den neste!

Ha en nydelig søndag. Jeg kommer tilbake med mer.

Smerter og operasjon

 • 08.07.2017 - 15:48

I går var dagen. Dagen hvor jeg ble operert.

Det var ikke noe særlig å være meg i går, men dagen i dag er mye bedre. Jeg har fått reise hjem i dag og det var veldig godt. Det hjalp litt på formen å få komme hjem. Heldigvis har vi mye god hjelp hjemme - da jeg ikke kan gjøre noen ting i nærmeste framtid.

Nå krysser jeg fingrene for en bedre tilværelse. Formen vil være redusert og ekkel i tiden fremover, men så vil jeg dag for dag merke bedring og endring med kroppen! Jeg gleder meg til en hverdag uten så mye smerter og sykdom.

Små gleder i hverdagen. Det skal så lite til. En melding, en liten oppmerksomhet, bare en tanke og kanskje en klem. Jeg er heldig som har så gode mennesker rundt meg.

Veldig takknemlig her jeg ligger. Sofaen og sengen er min trofaste venn de nærmeste dagene!

Snart min tur

 • 04.07.2017 - 18:36

Denne uken har vært så god, helt til i kveld. 

Nå har jeg vondt, veldig vondt.
Et nytt anfall er på tur, og det kjennes så godt. 

Men snart er det min tur. 
Telefonen jeg har ventet på, kom faktisk i går. 

Jeg skal operes. Det er snart min tur. Om bare noen få dager. 

Følelsen er grei, jeg gleder meg veldig til å bli ferdig med dette. 
Samtidig er jeg så redd og skeptisk til det som skal skje. Jeg gruver meg stort. 
 

 

 

 

Juli

 • 01.07.2017 - 11:19

Sommeren har kommet, og jeg jubler ikke...

Varmen er grusom og jeg liker meg ikke litt engang. De som kjenner meg vet at denne varmen og sol ikke er helt min greie. Ja - for de spøker faktisk om at jeg burde flyttet til Svalbard. I dag er jeg ganske enig, jeg skulle gjort mye for å få tatt en tur dit. En drøm jeg ønsker å oppfylle engang. Kanskje når jeg blir voksen";)"

Uansett. Måneden Juli. Den tyngste måneden i året med tanken på sommerværet, høy temperatur og mye sol. Jeg liker som sagt ikke sommer... Men det er ikke bare negativt med denne måneden altså. Juli betyr også ferie for mange. Snart har gutta ferie og det gleder vi oss til. Om litt fyller jeg år og da håper jeg det blir en fin dag med familie. (Innlegg kommer).

Storebror og lillebror.

Planene for sommeren er ikke 100% bestemt. Vi har mange tanker og planer. Så får vi se hva ferien har å by på.

Ønsker dere alle en riktig god sommer. Her er det enda en stund til gutta har ferie men det går fort.

Kos dere og ta vare på hverandre!

Stine

VelkommenStinebrodersen@hotmail.com

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits