Bytur og kampdag

  • 21.05.2017 - 12:06

I går var vi i Trondheim. Startet dagen på Egon hvor vi fylte magen med god pizza og isvann. Etterpå dro vi videre til Lerkendal.

Andrus har vært på sin første Rosenborg kamp. Og vet du hva!? Vi så hele kampen. Jeg som var så redd for at vi måtte dra etter 15min. Meeen han holdt ut, og med litt godt å spise på pluss litt action i 2.omgang gikk det kjempebra.

Han var så glad og fornøyd. Hele dagen. Jeg  må si jeg er helt overrasket over hvor rolig og flink han var. På forhånd hadde jeg sett for meg både litt trass og sure miner,  spesielt i bilen. Men han imponerte oss alle. Hele dagen ble så behagelig og fin. Han koste seg og vi koste oss. Det ble virkelig en fin dag.

Nå får vi se når neste kamp blir. Jeg er helt sikker på at det blir flere turer inn til Lerkendal. Men ikke med det første. Så mye som skal klaffe for å få det til! men det blir.

Gratulere med dagen

  • 17.05.2017 - 22:13

Jeg må følge strømmen.

Sende en gratulasjon til landet vårt.

GRATULERER MED DAGEN NORGE ♡

Dagen ble feiret med familie og venner.

Vi har sett på tog og kjøpt ballonger. Vi har vært i parken og vi har bakt kake. Magen har fått godt og mye påfyll av mat og drikke gjennom hele dagen.

Jeg har kost meg. Barna har kost seg. Jeg er sikker på at de rundt oss har kost seg. Med andre ord - en vellykket dag.

Nå er det en sliten mamma som finner sengen. Må lade litt før en ny arbeidsdag i morgen. Håper dagen deres har vært fin - for det har min.

Natta - Norge!

HIPP HIPP HURRA.

Mine siste dager

  • 09.05.2017 - 10:24

Da er det snart over. Jeg har mine siste dager hjemme. En så lenge, vi får se hva fremtiden bringer.

Nå er det bare noen få dager igjen til jeg er ferdig med slaraffenlivet hjemme. Jeg kjenner det er på tide og jeg gleder  meg. Jeg kjeder seriøst livet av meg hjemme snart. Dagene er så lange og kjedelige. De rundt meg er jo på jobb, i barnehage eller på skole. Mens her sitter jeg da. Dag ut og dag inn!

(bilde av storebror på vei hjem fra bursdag)

Jeg gruver meg selvfølgelig litt. Da dette vil bli en ny start og det er ingen tvil om at det vil bli tungt og hardt i starten. Men lysten til å klare dette er stor. Jeg vil og jeg skal gjøre alt i min makt for å klare dette. Nå gleder jeg meg til å se hvordan det blir.

Men først skal jeg nyte de siste dagene hjemme. Jeg har noen møter og litt diverse jeg skal holde på med. Så har jeg jo kidsa og alt som hører med dem. Så jeg tror de siste dagene frem til oppstart går fort.

Vi blogges plutselig.

Kvalitetstid

  • 06.05.2017 - 22:09

Lørdag og fri fra barnehage. Vi koser oss maks denne helgen. Mye familietid og vi liker det. Ikke ofte vi ser så mange av våre nærmeste på en og samme helg. Men det er helt greit. Kjenner det gjør godt med slik kvalitetstid. Bare synd ikke alle er her denne helgen, men vi sees heldigvis plutselig.

Ellers har vi det bare bra. Jeg er veldig spent på tiden som kommer. Det skal skje store forandringer i løpet av uken. Da jeg starter i jobb og hverdagen blir en helt annen.

MEN først ser vi fram til i morgen da vi får koselig besøk før vi på ettermiddagen skal feire ei nydelig snuppe som fyller 1år. Det blir koselig!

Ha en nydelig kveld.

MAI

  • 02.05.2017 - 23:50

Måneden vi har ventet på.

Denne måneden vil inneholde litt av vært.

Jeg tenker på nasjonaldagen vår, jeg starter å jobbe også kanskje får vi en liten smakebit av sommer også!? Jeg er spent på tiden fremover. Jeg tror det blir superbra.

Vi har faktisk startet mai måneden med to dager sol. Tommel opp for det. I går ble det grilling, i dag ble det en tur ved sjøen. Været har vært fantastisk!! Jeg har ikke ord.

Jeg ville bare oppdatere kort før natten. Nå kjenner jeg det er på tide å legge seg. Oppdatering kommer plutselig! Kjører stengt kommentarfelt i tiden fremover. Så alt drama får taes med meg direkte ;)

Stine

VelkommenStinebrodersen@hotmail.com

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits