hits

Jeg skuffet han

 • 24.07.2017 - 17:12

Av og til blir det ikke som planlagt. 

På lørdag skulle jeg ta med Andrus på kino.

Vi skulle egentlig se Brannmann Sam - besøk fra verdensrommet. 

Men jeg glemte det. Det var helt borte for meg. Jeg kom på det to timer for sent. Filmen var allerede ferdig. Hva skulle jeg gjøre? Jeg følte meg som en dårlig mamma. Tenk å kunne glemme dette da. 

Heldigvis hadde jeg ikke fortalt Andrus om planene for lørdagen. Så for hans del gikk det greit. Han visste det jo ikke uansett.

Så var det meg da. Jeg følte faktisk at jeg sviktet han. For en dårlig mamma som kunne glemme noe sånt. Men jeg får gjøre det bedre neste gang! Det er vell ikke siste filmen han kan se på kino, og heller ikke verdens undergang da han ikke var klar over det. Men må innrømme at jeg ble sykt skuffet over meg selv.. Det må være lov. 

Bedre lykke neste gang, Stine!!! Kanskje ha påminnelse på - så det ikke blir glemt en gang til.

Nytt glis til familien

 • 22.07.2017 - 19:30

Her startet vi ferien med bil bytte.

Vi gikk fra en Ford Focus til Peugot. Ny brukt bil. 

Så langt er vi veldig fornøyd. Vi har brukt den på vår første bilferie sørover, og vi fikk plass i massevis.

Vi har nå gått fra fem seter, til en sju seter. Dette styrer vi som vi vil, etter behov. Det tar mindre en tre minutt å få frem to ekstra seter, og det trengs her i gården. Vi får så mye besøk fra Trondheim, som kommer med båten og da er det kjekt å kunne dra alle sammen for å hente. Vi kan finne på ting selv med besøk, og det har vi savnet. Så det er mye vi er fornøyd med! 

Jeg har ikke fått kjørt den så mye enda, da vi kjøpte den noen få dager før operasjonen. Så jeg er ikke helt sikker på hva jeg synes om å kjøre den. 

Gi meg litt tid med den, så skal jeg nok bli vandt til den jeg også.. 

Det er så absolutt ingen hemmelighet at jeg savner forden. 

Det går bedre

 • 21.07.2017 - 10:55

God morgen.

Bloggen har blitt lite prioritert den siste tiden. Jeg har hatt så mye å tenke på, mye som skjer rundt meg og ikke minst- brukt tiden på å komme meg etter operasjonen.

I dag er det 2 uker siden jeg ble operert. Den siste uken har vært veldig opp å ned. Jeg har vært ganske uheldig så det ene problemet har ført til det andre! Men oi så glad jeg er i dag. Jeg har kommet meg veldig, og jeg er så spent på dagen i dag. Jeg skal få fjernet plaster og klips, og er veldig redd for hvordan magen min vil se ut etterpå. For jeg liker ikke så mye arr her og der, spesielt ikke da magen har en liten tiger glød etter to svangerskap! hihi

Det kommer mer. Har mye på hjerte.

Komplikasjoner under operasjonen

 • 10.07.2017 - 21:26

Operasjonen er ferdig. Jeg er lettet å så glad for det.

Selv om det ikke gikk helt på skinner og 100% som planlagt har jeg vært veldig heldig. Jeg bruker nok litt lengre tid på å komme meg en hva jeg ville gjort ellers. Formen er veldig opp å ned, og jeg har en lang uke foran meg. Mye kan skje, men sjansene er ikke så store heldigvis. Jeg krysser fingre og tær for at dette går bra.

Komplikasjoner og utfordringer kan være mange. Men jeg har kommet meg godt - og velger å tro at jeg kommer meg fort. Om en ukes tid tenker jeg at det går mye bedre! Selv om dagen i dag har vært lang og tung, er jeg positiv for fremtiden. Jeg tror dette kan være starten på noe nytt. En hverdag uten så mye vondt og litt bedre form!

Hipp Hurra Med Smerter

 • 10.07.2017 - 11:16

Gratulere med dagen, til meg selv.

Gårdagens feiring var perfekt. Hardt til en nyoperert kropp, og kanskje ble det litt for mye. Jeg var helt skutt når kvelden kom, men hadde ikke ventet noe annet. Godt selskap var det jeg trengte, men som kanskje kroppen ikke trengte. Selv om jeg var sliten og mye smerter ble det en veldig fin dag.

Formen i dag er bokstavelig talt dååårlig. Jeg har ligget med mye smerter i natt og er redd denne dagen ikke blir like god. Det ble kanskje litt for mye av det gode i går. Er jo bare på dag tre etter operasjon i dag, og kan ikke allerede nå forvente å være noe superhelt. Redd det vil ta litt lengre tid en det jeg håpet. Men tiden får vise!

Så. Gratulere med dagen, Stine. Hele 23år i dag!

Jeg bruker tiden i sengen og på sofaen. Så får jeg se etter vært. Vi blogges plutselig.

En lang natt, men god morgen

 • 09.07.2017 - 10:25

God morgen!

Her har natten vært lang. Jeg har hatt mye vondt men har sovet litt også. Var godt å komme hjem til egen seng! Nå gleder jeg meg til formen blir enda litt bedre så tilværelsen blir en helt annen. Jeg gleder meg til å ikke ha smerter og til å bli meg selv 100% igjen.

Jeg har fått en så fin blomsterbukett av bestemor og bestefar. Veldig vakker og betyr så mye!! Tusen takk.

Jeg har godt en kort spasertur i dag. Det kjennes på kroppen etterpå, men gjorde godt der å da. Spørs om jeg må vente enda litt lengre til den neste!

Ha en nydelig søndag. Jeg kommer tilbake med mer.

Smerter og operasjon

 • 08.07.2017 - 15:48

I går var dagen. Dagen hvor jeg ble operert.

Det var ikke noe særlig å være meg i går, men dagen i dag er mye bedre. Jeg har fått reise hjem i dag og det var veldig godt. Det hjalp litt på formen å få komme hjem. Heldigvis har vi mye god hjelp hjemme - da jeg ikke kan gjøre noen ting i nærmeste framtid.

Nå krysser jeg fingrene for en bedre tilværelse. Formen vil være redusert og ekkel i tiden fremover, men så vil jeg dag for dag merke bedring og endring med kroppen! Jeg gleder meg til en hverdag uten så mye smerter og sykdom.

Små gleder i hverdagen. Det skal så lite til. En melding, en liten oppmerksomhet, bare en tanke og kanskje en klem. Jeg er heldig som har så gode mennesker rundt meg.

Veldig takknemlig her jeg ligger. Sofaen og sengen er min trofaste venn de nærmeste dagene!

Snart min tur

 • 04.07.2017 - 18:36

Denne uken har vært så god, helt til i kveld. 

Nå har jeg vondt, veldig vondt.
Et nytt anfall er på tur, og det kjennes så godt. 

Men snart er det min tur. 
Telefonen jeg har ventet på, kom faktisk i går. 

Jeg skal operes. Det er snart min tur. Om bare noen få dager. 

Følelsen er grei, jeg gleder meg veldig til å bli ferdig med dette. 
Samtidig er jeg så redd og skeptisk til det som skal skje. Jeg gruver meg stort. 
 

 

 

 

Juli

 • 01.07.2017 - 11:19

Sommeren har kommet, og jeg jubler ikke...

Varmen er grusom og jeg liker meg ikke litt engang. De som kjenner meg vet at denne varmen og sol ikke er helt min greie. Ja - for de spøker faktisk om at jeg burde flyttet til Svalbard. I dag er jeg ganske enig, jeg skulle gjort mye for å få tatt en tur dit. En drøm jeg ønsker å oppfylle engang. Kanskje når jeg blir voksen";)"

Uansett. Måneden Juli. Den tyngste måneden i året med tanken på sommerværet, høy temperatur og mye sol. Jeg liker som sagt ikke sommer... Men det er ikke bare negativt med denne måneden altså. Juli betyr også ferie for mange. Snart har gutta ferie og det gleder vi oss til. Om litt fyller jeg år og da håper jeg det blir en fin dag med familie. (Innlegg kommer).

Storebror og lillebror.

Planene for sommeren er ikke 100% bestemt. Vi har mange tanker og planer. Så får vi se hva ferien har å by på.

Ønsker dere alle en riktig god sommer. Her er det enda en stund til gutta har ferie men det går fort.

Kos dere og ta vare på hverandre!

Farvel

 • 30.06.2017 - 12:05

Farvel til smerter og sykdom. Jeg skulle bare ønske. 

Hadde det kunne vært så enkelt og bare få gjort denne operasjonen. Men neida - det er jo sommer og ferietider. 

Enda en legedag er over, og jeg er enda mer frustrert. Det skjer jo ingenting grunnet ferie og dårligere bemanning. 

Jeg er ikke alvorlig syk, og da kan jeg vente. På en måte sant, men ikke i en evighet. Jeg har store smerter, over lengre tid vær eneste dag. Det er begrenset hvor lenge en kropp klarer disse anfallene. Kroppen min er sliten, og den gjør vondere en noen gang. Men jeg skal holde ut jeg! Jeg har jo ikke så mange valg. Men jeg klager, og det syns jeg er greit. Jeg mener og håper jeg ikke er alene, når situasjonen er som den er. Men jeg krysser fingre og tær for at det snart skjer noe. Jeg må nesten være positiv også, for min egen del. 

SAMSUNG CSC

Men over til noe positivt. Gårsdagens innlegg fikk en del lesere og det førte til toppliste plassering i dag. Det gjør meg litt stolt, skal jeg innrømme. Samtidig vil jeg takke for alle meldinger, kommentarer på facebook og all støtte dere viser! ♥ Tusen takk. Det betyr mye og er selvfølgelig med på å gjør dagene bedre. 

Jeg tenker å blogge litt fremover, men det blir ikke så alt for mye om sykdom altså. Jeg har jo så mye annet jeg vil vise og fortelle dere. Sees seinere i dag! 

Jeg deler med klump i magen

 • 29.06.2017 - 12:28

Jeg hater å måtte skrive dette. Jeg skriver dette med en klump i magen.  
Jeg ville fått spørsmål snart uansett, så jeg tar det her og nå. 


Det gjør meg vondt, da dette ikke var ønsket. Jeg var så klar, jeg skulle klare dette og var så positiv ved oppstart.

Men sånn skulle det ikke gå.. 

Helsen styrer man ikke selv. Det som oppstår det oppstår dessverre. Denne gang ødela det min mulighet.

Sykdom har tatt overhånd og jeg har ingen mulighet til å gjøre den jobben jeg var satt til å gjøre. 
 

Nå er jeg hjemme om dagene. Lever på sterke smertestillende og venter på operasjon. Krysser fingrene for at det skal gå fort. 

Dette gjør meg virkelig vondt. Jeg har en veldig ekkel følelse inni meg. Jeg hadde så lyst til å klare dette, og det gikk for en kort stund. Men så snudde situasjonen seg helt og det var grunnen til at dette ikke gikk mer. Jeg føler jeg har skuffet så mange, og ikke minst meg selv. Men det eneste jeg kan berolige meg med er at jeg prøvde, jeg gjorde mitt beste så lenge det gikk. Går det ikke mer, så går det ikke mer. Jeg har virkelig fått kjent på kroppen hvordan det er å leve den siste tiden. Store anfall og smerter, mange ganger for uken. Kroppen min er ødelagt og det vil den nok være til etter denne operasjonen. Da kan jeg håpe på en bedre hverdag, og det syns jeg selv at jeg fortjener etter denne tiden. 

Dette får holde for nå. Jeg kommer tilbake med mer seinere. Selv om jeg ikke skal skrive en hel blogg om sykdom. 

Små gleder

 • 28.06.2017 - 22:33

Små gleder i hverdagen er viktig.

Det kan være en enkel setning. Et smil. Så lite som et godt ord. Kanskje en oppmerksomhet- som dette hjertet. Jeg er heldig og så takknemlig.

Alle har dårlige dager av og til. Men noe så lite kan gjøre dagen så mye bedre.

Den henger i stuen. Jeg ser den ofte og den gir meg faktisk et smil om munnen.

Dette trengte jeg nå. Jeg har det ikke så greit om dagen, så denne tanken gjorde jobben sin. Selv om jeg av og til føler jeg svikter som mamma, syns noen at jeg gjør en god jobb. Det er jeg glad for.

Ønsker dere en riktig god natt og ta vare på hverandre!

Mammablogg

 • 25.06.2017 - 14:17

Den siste uken har det blitt noen forandringer på bloggen.

Jeg har fått et nytt toppbilde som jeg håper og tror vil passe godt til bloggen og det meste av innhold.

KvDesign er den magiske hjelpen. Hun har hjulpet meg mye med bloggen den siste tiden. Veldig takknemlig for henne og egenskapen. Tusen takk!

Nå gleder jeg meg til å skrive og dele med dere. Jeg har ikke så mye spesielt på planen, men skal prøve å få til innlegg litt oftere en to-fire ganger i måneden.

Gleder meg!

Nye innlegg

 • 25.06.2017 - 13:12

Hei bloggen. Lenge siden sist. Jeg teller 11 dager siden forrige innlegg og jeg syns det er litt lenge. 

Men slik som ting forandrer seg nå ser det ut som det kan bli litt oftere i tiden som kommer. 

Jeg skal gjøre mitt beste for flere innlegg og det vil bli en miks av alt. 

Jeg gleder meg til å dele og håper dere gleder dere til å lese! 

 

Juni

 • 02.06.2017 - 11:37

Endelig er juni, sommermåneden her.

Jeg gleder meg veldig til sommer, ferie og ikke minst litt lettere klær. Siden jeg ikke skal ha noen lang ferie blir det bare noen langhelger her og der. Så tid med familie, og litt avslapping skal det bli. Jeg gleder meg.

Silas Matheo klar for bursdag.

I går kveld var vi i bursdag til Storm som fylte 2år. Veldig gode kaker og en fornøyd gutt. En fin dag, som gikk alt for fort. 

Nå venter enda en langhelg før jeg skal tilbake i jobb. Jeg gleder meg faktisk, etter en uke hjemme! Måtte formen holde en evighet framover. Jeg er lei av sykdom og smerte for denne gang.

Ønsker alle en riktig god helg!
Blogges plutselig.

Bytur og kampdag

 • 21.05.2017 - 12:06

I går var vi i Trondheim. Startet dagen på Egon hvor vi fylte magen med god pizza og isvann. Etterpå dro vi videre til Lerkendal.

Andrus har vært på sin første Rosenborg kamp. Og vet du hva!? Vi så hele kampen. Jeg som var så redd for at vi måtte dra etter 15min. Meeen han holdt ut, og med litt godt å spise på pluss litt action i 2.omgang gikk det kjempebra.

Han var så glad og fornøyd. Hele dagen. Jeg  må si jeg er helt overrasket over hvor rolig og flink han var. På forhånd hadde jeg sett for meg både litt trass og sure miner,  spesielt i bilen. Men han imponerte oss alle. Hele dagen ble så behagelig og fin. Han koste seg og vi koste oss. Det ble virkelig en fin dag.

Nå får vi se når neste kamp blir. Jeg er helt sikker på at det blir flere turer inn til Lerkendal. Men ikke med det første. Så mye som skal klaffe for å få det til! men det blir.

Gratulere med dagen

 • 17.05.2017 - 22:13

Jeg må følge strømmen.

Sende en gratulasjon til landet vårt.

GRATULERER MED DAGEN NORGE ♡

Dagen ble feiret med familie og venner.

Vi har sett på tog og kjøpt ballonger. Vi har vært i parken og vi har bakt kake. Magen har fått godt og mye påfyll av mat og drikke gjennom hele dagen.

Jeg har kost meg. Barna har kost seg. Jeg er sikker på at de rundt oss har kost seg. Med andre ord - en vellykket dag.

Nå er det en sliten mamma som finner sengen. Må lade litt før en ny arbeidsdag i morgen. Håper dagen deres har vært fin - for det har min.

Natta - Norge!

HIPP HIPP HURRA.

Mine siste dager

 • 09.05.2017 - 10:24

Da er det snart over. Jeg har mine siste dager hjemme. En så lenge, vi får se hva fremtiden bringer.

Nå er det bare noen få dager igjen til jeg er ferdig med slaraffenlivet hjemme. Jeg kjenner det er på tide og jeg gleder  meg. Jeg kjeder seriøst livet av meg hjemme snart. Dagene er så lange og kjedelige. De rundt meg er jo på jobb, i barnehage eller på skole. Mens her sitter jeg da. Dag ut og dag inn!

(bilde av storebror på vei hjem fra bursdag)

Jeg gruver meg selvfølgelig litt. Da dette vil bli en ny start og det er ingen tvil om at det vil bli tungt og hardt i starten. Men lysten til å klare dette er stor. Jeg vil og jeg skal gjøre alt i min makt for å klare dette. Nå gleder jeg meg til å se hvordan det blir.

Men først skal jeg nyte de siste dagene hjemme. Jeg har noen møter og litt diverse jeg skal holde på med. Så har jeg jo kidsa og alt som hører med dem. Så jeg tror de siste dagene frem til oppstart går fort.

Vi blogges plutselig.

Kvalitetstid

 • 06.05.2017 - 22:09

Lørdag og fri fra barnehage. Vi koser oss maks denne helgen. Mye familietid og vi liker det. Ikke ofte vi ser så mange av våre nærmeste på en og samme helg. Men det er helt greit. Kjenner det gjør godt med slik kvalitetstid. Bare synd ikke alle er her denne helgen, men vi sees heldigvis plutselig.

Ellers har vi det bare bra. Jeg er veldig spent på tiden som kommer. Det skal skje store forandringer i løpet av uken. Da jeg starter i jobb og hverdagen blir en helt annen.

MEN først ser vi fram til i morgen da vi får koselig besøk før vi på ettermiddagen skal feire ei nydelig snuppe som fyller 1år. Det blir koselig!

Ha en nydelig kveld.

MAI

 • 02.05.2017 - 23:50

Måneden vi har ventet på.

Denne måneden vil inneholde litt av vært.

Jeg tenker på nasjonaldagen vår, jeg starter å jobbe også kanskje får vi en liten smakebit av sommer også!? Jeg er spent på tiden fremover. Jeg tror det blir superbra.

Vi har faktisk startet mai måneden med to dager sol. Tommel opp for det. I går ble det grilling, i dag ble det en tur ved sjøen. Været har vært fantastisk!! Jeg har ikke ord.

Jeg ville bare oppdatere kort før natten. Nå kjenner jeg det er på tide å legge seg. Oppdatering kommer plutselig! Kjører stengt kommentarfelt i tiden fremover. Så alt drama får taes med meg direkte ;)

Stine

VelkommenStinebrodersen@hotmail.com

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign