Farvel

  • 30.06.2017 - 12:05

Farvel til smerter og sykdom. Jeg skulle bare ønske. 

Hadde det kunne vært så enkelt og bare få gjort denne operasjonen. Men neida - det er jo sommer og ferietider. 

Enda en legedag er over, og jeg er enda mer frustrert. Det skjer jo ingenting grunnet ferie og dårligere bemanning. 

Jeg er ikke alvorlig syk, og da kan jeg vente. På en måte sant, men ikke i en evighet. Jeg har store smerter, over lengre tid vær eneste dag. Det er begrenset hvor lenge en kropp klarer disse anfallene. Kroppen min er sliten, og den gjør vondere en noen gang. Men jeg skal holde ut jeg! Jeg har jo ikke så mange valg. Men jeg klager, og det syns jeg er greit. Jeg mener og håper jeg ikke er alene, når situasjonen er som den er. Men jeg krysser fingre og tær for at det snart skjer noe. Jeg må nesten være positiv også, for min egen del. 

SAMSUNG CSC

Men over til noe positivt. Gårsdagens innlegg fikk en del lesere og det førte til toppliste plassering i dag. Det gjør meg litt stolt, skal jeg innrømme. Samtidig vil jeg takke for alle meldinger, kommentarer på facebook og all støtte dere viser! ♥ Tusen takk. Det betyr mye og er selvfølgelig med på å gjør dagene bedre. 

Jeg tenker å blogge litt fremover, men det blir ikke så alt for mye om sykdom altså. Jeg har jo så mye annet jeg vil vise og fortelle dere. Sees seinere i dag! 

Stine

VelkommenStinebrodersen@hotmail.com

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits